Nieuws: Psych of Psycho? Je kunt beide spelen in de RPG Cerebrosus!
Solliciteren kan nu hier!
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
+  RPG
|-+  Personages
||-+  Personages
|||-+  QuantumPhysica's personages
« vorige volgende »
Pagina's: [1]Print
AuteurTopic: QuantumPhysica's personages  (gelezen 1831 keer)
QuantumPhysica
Nieuweling

Geslacht: Vrouw
Berichten: 17


everything is uncertain...


WWW
« Gepost op: 21 November 2010, 15:02:26 »

De Volgorde:

Eerste personage = Victoria Gardner

Tweede personage = Mitsuko Watanabe

Derde personage = Tikita 'TikTik' Emani
« Laatste verandering: 29 November 2010, 19:26:47 door QuantumPhysica » Gelogd

What we observe is not nature itself, but nature exposed to our method of questioning.
(Werner Heisenberg)
QuantumPhysica
Nieuweling

Geslacht: Vrouw
Berichten: 17


everything is uncertain...


WWW
« Antwoord #1 Gepost op: 21 November 2010, 15:08:54 »

Naam: Victoria Gardner
Wezen: mens
Geslacht: Vrouw               
Leeftijd: 24           
Lengte: 1.75               
Kleur ogen: blauw
Kleur haar: bruin
Opvallende uiterlijke kenmerken?: ze is vrij bleek, en kijkt een beetje "eng". Ze lijk enkel ontspannen als ze ana het werk is.
Kledingstijl: Ze draagt altijd een labojas en naaldhakken. Ze draagt graag strakke kleren die haar niet hinderen bij haar werk.
Karakter: Ze is meedogenloos, ongenadig en een doorzetter, soms lijkt het alsof ze maar om één persoon geeft: Victoria Gardner. eigenlijk is dat niet meer dan eens child, waarachter ze zich verstopt. Ze kan door en door slecht zijn en bijzonder wantrouwend, maar als iemand éénmaal haar vertrouwen heeft gewonnen, dan zal ze zich voor die persoon met evenveel vuur inzetten als voor zichzelf.
Achtergrond: Ze doctoreerde al toen de aanval van de wezens begon. Haar studierichting was kernfysica. Ze had al geen contact meer met haar ouders van toen ze 17 was. Haar promotor was de enige persoon die ze door en door vertrouwde. hij was ook degene die haar ingevroren heeft. De reden dat ze om niemand meer wil geven is, dat ze diep vanbinnen gelooft dat iedereen waar ze van houdt verdoemd is. dit heeft een licht sado-masocistisch kantje aan haar karakter toegevoegd. In een soort zelfpijniging kwetst ze de mensen om wie ze het eeste geeft.
Overig: Ze is analytisch en berekend ingesteld, wat, als men haar vertrouwt, een groot voordeel kan zijn.
Welke RPG: AA2375             
Signature:

bewerkte foto:« Laatste verandering: 21 November 2010, 15:31:53 door QuantumPhysica » Gelogd

What we observe is not nature itself, but nature exposed to our method of questioning.
(Werner Heisenberg)
QuantumPhysica
Nieuweling

Geslacht: Vrouw
Berichten: 17


everything is uncertain...


WWW
« Antwoord #2 Gepost op: 22 November 2010, 02:48:12 »

Naam: Mitsuko Watanabe
Wezen:mens
Geslacht: vrouw           
Leeftijd: 16           
Lengte: 1m68
Kleur ogen: bruin-zwart
Kleur haar: zwart
Opvallende uiterlijke kenmerken?: ze is japanse.
Kledingstijl: schattig en grappig: T-shirts met funny prints, gekleurde hesjes, plooirokjes, jeansbroeken, soms een felgekleurd kleedje. Ze houdt van prullerige accessoires met stippen, kantjes, kraaltjes,...
Karakter: ze is aardig maar met een scherp kantje. Ze heeft talent voor discussie en debat, en droomt stiekem van een carriere in de politiek. Ze slaagt er meestal in om haar gelijk te halen, en is soms tactloos tot het absoluut botte toe. mensen denken wel eens dat ze dat met opzet doet, maar eigenlijk heeft ze er geen idee van. In Japan beledigde ze heel de tijd mensen, wwaardoor haar ouders het in zekere zin een opluchting vonden dat ze naar Amerika vertrok. Ze is ook heel lief en oprecht vriendelijk. ze zal haar mond niet houden als iets haar niet bevalt, maar spuit evenzeer complimentjes in het rond. Haar uiterlijk verraad op geen enkele manier haar scherpe tong...
Achtergrond: Haar ouders zijn hoger kader leden bij een Japans electonica concern. Ze hebben weinig tijd voor haar en praten het liefst niet met haar. Daardoor is Mitsuko een beetje vereenzaamd, maar in plaats van zich terug te trekken, heeft ze zich ten volle gericht op andere mensen. Ze maakt liever kennis met mensen dan dat ze ze van op afstand bekijkt en bespreekt. Ze roddelt niet (of juist heel veel) want ze vertelt iedereen alles wat ze hoort.
Overig: Ze is stiekem dol op de beurskatern in de krant. Iedere dag sluipt ze naar de krantenwinkel voor the Wall Street Journal. Het is haar grootste vrees dat iemand er achter komt, al weet ze zelf niet goed waarom.
Welke RPG: American Highschool             
Signature:
« Laatste verandering: 23 November 2010, 10:52:33 door QuantumPhysica » Gelogd

What we observe is not nature itself, but nature exposed to our method of questioning.
(Werner Heisenberg)
QuantumPhysica
Nieuweling

Geslacht: Vrouw
Berichten: 17


everything is uncertain...


WWW
« Antwoord #3 Gepost op: 29 November 2010, 19:08:30 »

Naam: Tikita 'TikTik' Emani
Wezen: mens
Geslacht: vrouw       
Leeftijd: 18           
Lengte:1m78
Kleur ogen: bruin
Kleur haar: bruin
Opvallende uiterlijke kenmerken?: ze is een kleurlinge, ze draagt een bril, haar manier van lopen is erg zelfverzekerd.
Kledingstijl: ze draagt vooral zwart en wit met rode of oranje accessoires, heel vrouwelijk en stijlvol, maar ze heeft er ook geen enkel probleem mee om een overal of een schort aan te trekken... Ze houdt van streepjes, en koop regelmatig nieuwe, opvallende brillen met ouderwetse brillenkoorden aan.
Karakter: Ze is cynisch maar nooit echt bitter, heeft een gezonde dosis zelfspot, kan het goed vinden met iedereen.  Ze is aantrekkelijk en dat weet ze, en ze pronkt er dan ook graag mee, maar nooit op een gemene manier. In haar levensfilosofie is er geen plaats voor vooroordelen.
In de vriendengroep is ze een beetje de extraverte. Ze danst graag en houdt van muziek. Nochtans probeert ze rekening met anderen te houden en zal ze nooit een geheim verraden. Ze heeft het veel te druk met vanalles en nog wat om zich druk te maken om wat anderen over anderen zeggen...
Achtergrond: Ze is de dochter van een afrikaanse schilder en een engelse stamcelonderzoekster. Haar ouders zijn bijzonder aardig, en ondanks hun verschillende achtergronden nog steeds even verliefd. Ze laten Tikita doen waar ze goed in is en zin in heeft, met als gevolg dat ze een opleiding tot truckchauffeuse heeft gevolgd, sushi heeft leren klaarmaken in een Japans restaurant, modellenwerk voor een kunstacademie (naakt) heeft gedaan, als studentenjob pakjes rondbrengt met een truck en ondertussen ook nog een opleiding tot landbouwtechnisch ingenieur volgt.
Overig: Ze is bi, maar doet er nooit onozel of provocerend over. Ze heeft ergens een piercing, beweert men, maar niemand, zelfs haar beste vrienden weten niet waar...
Welke RPG: La Carcance           
Signature:
« Laatste verandering: 3 Januari 2011, 22:02:17 door QuantumPhysica » Gelogd

What we observe is not nature itself, but nature exposed to our method of questioning.
(Werner Heisenberg)
Pagina's: [1]Print 
« vorige volgende »
Ga naar: 


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by MySQL Powered by PHPPowered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!