Nieuws: Psych of Psycho? Je kunt beide spelen in de RPG Cerebrosus!
Solliciteren kan nu hier!
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
+  RPG
|-+  Role Playing Games
||-+  RPG's
|||-+  Strangers on holiday [RPG]
« vorige volgende »
Pagina's: [1] 2Print
AuteurTopic: Strangers on holiday [RPG]  (gelezen 3562 keer)
Cynthia
Algemene moderator
Nieuweling
*****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 8


« Gepost op: 17 Februari 2014, 13:46:48 »

Naam van de RPG:
Strangers on holiday
Waar gaat de RPG over?
Een aantal jongeren, ieder om zijn eigen reden, komen samen in een gebouw in Thailand. Ze hebben verschillende faciliteiten tot hun beschikking. In dit gebouw kan er van alles gebeuren.
Leeftijd: 18 t/m 25
Wezens of mensen: Mensen
Maximum aantal deellnemers: -
Speciale eis voor dit RPG: Je personagebeschrijving moet een reden bevatten waarom het personage naar dit gebouw is gekomen.

Het gebouw:


Een van de slaapkamers:


Woonkamer:


Badkamer:


Plek op zo'n 1.5 kilometer lopen:


Klein huisje wat tot hun beschikking staat:


Personages:
Scott Preston - LesAvionsEnPapier
Ivey Michaels - LesAvionsEnPapier
Michael Bruce Donnelly - Cynthia
Alia Thompson - Suki
Kaylin Beale - Micha
Resah Homing - Becca.
Jaimz Smith - Suki
« Laatste verandering: 23 Februari 2014, 16:52:20 door Suki » Gelogd
LesAvionsEnPapier
Nieuweling

Berichten: 1


« Antwoord #1 Gepost op: 17 Februari 2014, 14:05:44 »Scott mompelde een bedankje terwijl hij de bus uitstapte. Hij hees zijn rugzak iets hoger op zijn tengere schouders. Aan het eind van de straat kon hij het gebouw al zien staan. Een kasteel in de moderne wereld was het haast, met zijn Gotische looks. Of was het Barok? Scott haalde ze altijd door elkaar.
Hij liep door, een beetje zenuwachtig. Wat als hij totaal niet op de rest aansloot? Hij beet op zijn onderlip. Hoe dichterbij het huis kwam, hoe intimiderender het was voor hem.
Een zachte windvlaag blies zijn donkere haar even voor zijn ogen. Hij keek ergens ook wel weer uit naar de vakantie. Even niets aan zijn hoofd en lekker doen waar hij zin in had was ook wel eens fijn.
Toen hij richting de voordeur liep, tussen de zuilen door, aarzelde hij iets. Wat als er al iemand binnen was en hem als een of andere indringer zag als hij zo naar binnen ging? Hij voelde in zijn jaszak, waar zijn vingers op de koude sleutel van de voordeur stuitten. Hij opende de deur en stapte aarzelend naar binnen, de deur zorgvuldig achter zich sluitend. Nou, daar was hij dan. Hij haalde diep adem en keek rond. De hal was subtiel versierd met een aantal schilderijen en marmeren vloertegels. Hoewel Scott niet uit een arm gezin kwam, was hij zoveel luxe ook zeker niet gewend. Aarzelend bleef hij staan. Hij kon niet ontkennen zich toch een tikkeltje misplaatst te voelen.
Gelogd
Cynthia
Algemene moderator
Nieuweling
*****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 8


« Antwoord #2 Gepost op: 17 Februari 2014, 14:29:45 »


Met een taxi werd ik over de hobbelige wegen naar mijn verblijfplaats gebracht. Ik was benieuwd naar hoe het eruit zou zien in het echt. In de folders werd het als een geweldige plaats uitgebeeld. Er verscheen een gebouw in de verte. De taxi minderde vaart. Even later stond hij stil. Kort bedankte ik de taxichauffeur. Voordat ik uitstapte, drukte hij een envelop in mijn handen. Het enige wat hij zei was 'Information'. Ik stapte uit en pakte mijn spullen. Voordat ik nog een vraag kon stellen over de envelop, reed de taxi weg. Wat verbaasd staarde ik de taxi na. Daarna draaide ik me om. Het gebouw was indrukwekkend. Ik voelde me er nederig bij. Via één van de grote trappen kwam ik bij de deur. Langzaam deed ik hem open. De hal zag er ongeveer hetzelfde uit als de buitenkant. Er hingen een aantal schilderijen aan de muren en er lagen marmeren tegels. Ik sloot de deur achter me en mijn blik gleed door de ruimte. Er stond een jongeman. Zo te zien was hij net binnengekomen. 'Hallo,' mompelde ik zacht. Mijn spullen goed vasthoudend liep ik iets verder naar binnen.
Gelogd
Suki
Algemene moderator
Nieuweling
*****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 48


-Succes is a failure, turned inside out-


« Antwoord #3 Gepost op: 18 Februari 2014, 18:57:55 »Hier was ik dan. Thailand! Ik kon mijn glimlach niet van mijn gezicht halen. Alles wat ik zag, zag er geweldig uit. Na een poos stopte mijn bus en het gebouw was al in mijn vizier. Wat een enorm ding was dat, een kasteel met recht. Ik lachte naar de buschauffeur, hees mijn backpacker tas op mijn rug en stapte de bus uit. Een warme windvlaag verwelkomde me meteen. Mijn glimlach werd nog groter. Ik liep er op mijn gemak naar mijn nieuwe huis-voor-nu toe. Een paar meters voor de deur stopte ik en keek ik omhoog. Mooi. Het enige wat op dit moment in me op kwam. Ik nam eens een diepe ademteug en duwde de deur open.

Voor me stonden twee jongens met donkerbruin haar. De één had wat langer haar en de ander kort. Daarna zag ik mijn omgeving en ik liet mijn ogen dwalen. "Wauw." ademde ik zachtjes en ik liet mijn mond een beetje openvallen. Van buiten zag het gebouw er geweldig uit, maar vanbinnen straalde alles luxe uit. De tegels waren van marmer en er hingen een aantal schilderijen. De hal was simplistisch, maar straalde rijkdom uit.

Opeens herinnerde ik me dat er nog twee anderen waren. Ze zagen er beiden ook bepakt uit en ik concludeerde dat dit een paar van mijn metgezellen moesten zijn voor de aankomende tijd. Ik schraapte mijn keel. "Hoi." zei ik zachtjes, maar duidelijk, "Ik ben Alia."
Gelogd
Micha
Nieuweling

Geslacht: Vrouw
Berichten: 3WWW
« Antwoord #4 Gepost op: 18 Februari 2014, 23:03:11 »


Zenuwachtig trek ik aan mijn zwarte trui met witte kattenpootjes erop. Het is veel te warm voor hier in Thailand, maar daar had ik totaal niet bij nagedacht toen ik het vliegtuig instapte.
Het zonnetje was wel heerlijk, het voelde warm aan op mijn gezicht terwijl ik uit de taxi staarde. Ik zag in de verte het gebouw al staan waar ik mijn vakantie ging doorbrengen.

De taxi stopte en ik stapte uit, een warme walm kwam me tegemoet. Die airco in de taxi was toch wel fijn met deze warme trui aan. Ik pakte mijn koffers aan die de taxichauffeur uit de taxi haalde en gaf hem wat geld. Ik liep richting het huis, de grote deur door naar de hal.

Zo te zien waren er al andere aangekomen. Ugh, ik wou dat ik de eerste was zodat ik snel me om kon kleden en deze trui uit kon doen, die zullen vast denken die spoort niet dat ze een trui in Thailand aan doet. Ik ging naast het meisje staan, die zo te zien ook net binnenkwam, ik had net de bus nog weg zien rijden waar zij waarschijnlijk mee was aangekomen. "Hey, ik ben Kaylin." Zei ik met een glimlach.
Gelogd
Cynthia
Algemene moderator
Nieuweling
*****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 8


« Antwoord #5 Gepost op: 19 Februari 2014, 12:48:30 »


Ik frummelde wat aan de rand van mijn t-shirt, terwijl mijn blik door de ruimte gleed. Er kwamen twee meisjes binnen. 'Hallo,' begroette ik hen met een zachte stem. 'Ik ben Michael.' Een paar seconden lang keek ik naar de beide meisjes. Daarna richtte ik mijn blik op de grond. Ik trok mijn rugzak wat hoger op mijn schouders, zodat die er niet van af zou glijden. Dat zou nogal awkward zijn. Wat kon ik zeggen? Hoe was jullie reis? Erg spraakzaam was ik niet, ik liet het praten liever aan anderen over. Liet mij maar luisteren, dat vond ik fijner. Even keek ik op.
Gelogd
Suki
Algemene moderator
Nieuweling
*****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 48


-Succes is a failure, turned inside out-


« Antwoord #6 Gepost op: 19 Februari 2014, 19:38:15 »Voordat er iemand kon reageren kwam er een meisje binnen. Haar haarkleur was roze en ze droeg een trui. Dat verbaasde me. Ze zag er vriendelijk en spontaan uit. "Hey" zei ze glimlachend, "Ik ben Kaylin." Ik glimlachte terug en de jongen met het korte haar frummelde aan zijn shirt. Hij begroette ons met een zachte stem en vertelde dat hij Micheal heette. Ik lachte ook naar hem en toen viel het stil.

Micheal keek op en we hadden opeens oogcontact. Ik gaf een verlegen glimlachje en werd rood, wat vreselijk vloekte met mijn haar natuurlijk. Direct liet ik mijn blik afdwalen naar de grond en keek ik daarna Kaylin aan. "Uhm, hoi allemaal... Kaylin, ik ben Alia." zei ik. "Leuk jullie te ontmoeten! Kaylin, heb je niet warm in die trui?" Vroeg ik me oprecht af. Ik vroeg me af hoeveel er nog zouden komen.
Gelogd
Micha
Nieuweling

Geslacht: Vrouw
Berichten: 3WWW
« Antwoord #7 Gepost op: 20 Februari 2014, 00:31:24 »Ik keek een beetje verlegen naar het meisje, Alia, toen ze vroeg naar mijn trui. Ik wist het, stomme ik ook weer.
"Ja, ehh, het is wel een beetje warm, ik had er eigenlijk niet bij nagedacht dat het hier zo warm zou zijn." Enigste voordeel was dat ik dan wel weer shorts droeg onder de trui, een lange broek had helemaal erg geweest, dan was ik echt wel flauw gevallen van de hitte hier.

Ik glimlachtte even naar de jongen, hij was nogal stil. Meestal was ik wel degene die de stiltes opvulde, wat ik dus weer als taak op mij nam. "Het is hier wel heel erg mooi zeg, toen ik in de taxi reed zag ik al zoveel van het landschap hier, ik kan niet wachten om te gaan wandelen en foto's te maken van de natuur. Ik denk dat ik morgen first thing een wandeling ga maken bij zonsopgang, ik ben eigenlijk nog nooit in een land zoals dit geweest, ik kom eigenlijk niet echt verder dan mijn eigen woonplaats gewoonlijk, maar ik vond dat dit wel echt een mooie kans was..." Ik hoorde mezelf weer aan een stuk door ratelen, oeps. "Ik hoop ook dat hier een zwembad is, ik dacht van wel, zou wel fijn zijn even afkoelen als ik deze trui uit heb." Nouja, de stilte was gebroken in ieder geval. Ik lachtte een beetje schaapachtig naar de rest.
Gelogd
Becca.
Miss RPG
Forumbeheerder
Nieuweling
******
Geslacht: Vrouw
Berichten: 43« Antwoord #8 Gepost op: 21 Februari 2014, 16:02:36 »


Jeetje, wat zijn die taxi's krap en slecht onderhouden. Niet dat ik dat niet verwacht had, en ik kon het heus wel aan, maar het is toch wel... anders. Nou, duidelijk is het in ieder geval wel: het avontuur is begonnen. Ik hoop zoveel te leren en mee te maken, dingen die me gaan vormen en opbouwen. In positieve zin dan. Ik zucht terwijl de taxi afremt om uiteindelijk stil te staan voor de plaats van bestemming. Ja, het moet me wel vormen. Anders kan ik net zo goed naar huis gaan. Met een fatsóenlijke taxi.

Ik stap uit en besteed weinig aandacht aan de chauffeur die mijn koffers naast de wagen zet en wat dingen aan me vraagt. Ik wuif zijn gepraat weg en staar naar het grote huis. Dan pak ik mijn koffers op, knik vluchtig naar de man  -hij blijft toch wel beleefd glimlachen- en begin aan de weg naar de deur. Ik zal wel een paar keer moeten lopen met al die spullen...

Nogmaals zucht ik diep. Door mijn zonnebril ziet alles er nog warmer uit. Ik voel mijn haar warm in mijn nek liggen en ben toch wel blij dat ik een hoed draag. Zo, wie zou er al binnen zijn? Binnen een paar seconden weet ik het. De deur gaat open en het licht valt met me mee naar binnen. Er staan twee jongens en twee meiden. Een ervan heeft babyroze haar. Ja, nee, BABYROZE HAAR.
''Wow,'' zeg ik, ''Wat is het toch hutjegrutjeswarm daarbuiten.'' 
Gelogd
Suki
Algemene moderator
Nieuweling
*****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 48


-Succes is a failure, turned inside out-


« Antwoord #9 Gepost op: 21 Februari 2014, 19:21:07 »Kaylin keek me een beetje beschaamd aan. "Ja, ehh, het is wel een beetje warm, ik had er eigenlijk niet bij nagedacht dat het hier zo warm zou zijn." zei ze en ik knikte. Ze glimlachte even en begon toen te ratelen. "Het is hier wel heel erg mooi zeg, toen ik in de taxi reed zag ik al zoveel van het landschap hier, ik kan niet wachten om te gaan wandelen en foto's te maken van de natuur. Ik denk dat ik morgen first thing een wandeling ga maken bij zonsopgang, ik ben eigenlijk nog nooit in een land zoals dit geweest, ik kom eigenlijk niet echt verder dan mijn eigen woonplaats gewoonlijk, maar ik vond dat dit wel echt een mooie kans was... Ik hoop ook dat hier een zwembad is, ik dacht van wel, zou wel fijn zijn even afkoelen als ik deze trui uit heb." Nadat ze was uitgepraat lachte ze naar ons. "Ik hou ook van wandelen. En de natuur is er inderdaad perfect voor." zei ik, niet alles onthoudend wat Kaylin zei.

Achter Kaylin en mij opende de deur opeens en er viel een stroom van licht naar binnen. Ik draaide me om en zag nog een meisje staan. Ze had een zonnebril en hoed op. Zowel die als haar koffers zagen er erg duur uit. Haar kapsel was lang en gekruld. "Wow. Wat is het toch hutjegrutjeswarm daarbuiten." zei ze. Ik lachte. "Haha, inderdaad. Ik ben Alia!" zei ik.

Opeens schraapte iemand zijn keel en ik draaide me om. "Goedemiddag. Ik excuseer mij voor het laat komen. Ik geloof dat er nog minstens één iemand bij moet komen? Diegene zal ik later ophalen. Als u allen mij wilt volgen naar uw kamers? Daar kunt u zich opfrissen." zei een man van een jaar of dertig. Hij was gekleed in een net pak, maar zijn haar was warrig. Eerlijk is eerlijk, hij zag er niet verkeerd uit. Ondanks dat hij wat stijf stond en praatte. Hij draaide zich om en liep naar de andere deur.Ik had gehoopt dat de taxi's wat beter onderhouden waren. De reden waarom ik ook met de taxi besloot te komen. Mijn schoudertas, of aktetas, had ik zorgvuldig naast me neergezet. De rest stond achter in de klep. Ik vertrouwde de wat gezette taxichauffeur absoluut niet en wist zeker dat hij teveel geld zou vragen voor de rit. Maar goed, ik was hier om het allemaal wat 'relaxter' te zien toch? Zoals één van mijn beste vrienden zei. Na een lange rit waren we er dan eindelijk. De taxichauffeur vroeg inderdaad teveel voor de rit, maar nadat ik mijn wenkbrauw optilde verlaagde hij haastig de prijs. Goed. Ik betaalde de man, zonder fooi, en trok zelf mijn bagage uit de achterbak. De chauffeur stond er wat ongemakkelijk bij en ik gaf hem een knikje.

Aan het eind van de straat stond een groot gebouw en ik wist dat ik daar moest. De uitstraling voldeed me, het zou een plek zijn waar ik me niet te ongemakkelijk zou voelen. Ik haastte me richting het gebouw, wetende dat ik aan de late kant was. Met mijn drukke leven was ik wel vaker laat. Vergaderingen die uitliepen, een collega die me nog even wat wilde vragen. Het hoorde erbij. Dit keer was ik nog gebeld door mijn baas, om nog wat werk te doen tijdens de vakantie. Ik was er niet tevreden mee, maar wist dat ik hiermee zou aantonen dat ik professioneel en gemotiveerd genoeg was om mijn baan te willen houden. En daarom had ik zijn voorstel geaccepteerd. Een andere pluspunt was dat ik er extra voor werd betaald. Dat was al voldoende voor mij om het aan te nemen.

Ondertussen was ik aangekomen bij de deur en duwde het open. Voor mij stonden al een handjevol mensen. Het vrouwelijke geslacht leek de overhand te hebben. Bij een andere stond een man, duidelijk wachtend tot de rest hem zou volgen. Ik schraapte mijn keel. "Goedemiddag, allemaal." zei ik, "Ik had wat vertraging. Mijn excuses." Ik knikte naar iedereen en glimlachte. "Ik ben Jaimz", zei ik. Met veel nadruk op de Z.
« Laatste verandering: 23 Februari 2014, 16:51:04 door Suki » Gelogd
Becca.
Miss RPG
Forumbeheerder
Nieuweling
******
Geslacht: Vrouw
Berichten: 43« Antwoord #10 Gepost op: 23 Februari 2014, 17:44:59 »


Een van de meisjes lachte terug. "Haha, inderdaad. Ik ben Alia!"
Alia was een mooi meisje. Haar gezicht viel enigszins op met alle sproetjes en leek veel diepgang te hebben. Het gezicht werd omlijst door twee rode vlechten en een hoedje. Waarschijnlijk had ze karakter, maar het was voor mij niet echt een meisje dat overkwam als iemand die in elke ruimte onthouden werd. Op dat moment kwam er een man binnen, strak in pak. Zijn haar zat door de war en hij had een stijve, ongemakkelijke houding. Het deed me denken aan een werknemer van mijn vader die nooit goed wist wat hij met andere mensen moest. Toch, hij was degene die hier de leiding in het huis had -denk ik-, dus je zou zeggen dat hij alleen maar zo oogt.
Anyway, hij liep naar een deur en ik was benieuwd naar de kamers die we zouden krijgen. Überhaupt was ik benieuwd naar hoe de rest van het huis ingedeeld zou zijn en welke faciliteiten er tot onze beschikking stonden. Ik hoopte in ieder geval dat er airco in de slaapkamers zou zijn, anders ging ik linea recta terug naar huis.

Ik wilde net achter de man aan lopen, toen de voordeur weer openviel. Er stapte een jongeman binnen. Ik trok een wenkbrauw op. Deze kerel zag er wel enigszins interessant uit. Het was wel leuk om te zien hoe verschillend de groep nu al was. "Goedemiddag, allemaal." zei hij, "Ik had wat vertraging. Mijn excuses." Hij knikte naar iedereen en glimlachte. "Ik ben Jaimz." Onwillekeurig trok een van mijn mondhoeken omhoog toen hij zijn naam uitsprak. De nadruk werd duidelijk op de Z gelegd en het had iets superieurs. Zo van: "Jaimz met een 'z', dat je het wéét."
Hoe dan ook, ik zette mijn zonnebril af en keek nogmaals goed naar hem. "Hoi Jaimzz." lachte ik een beetje spottend, maar toch vriendelijk, "Goed dat je er toch nog bent, dan. Volgens mij wilde deze man net een rondleiding gaan geven."
Gelogd
Cynthia
Algemene moderator
Nieuweling
*****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 8


« Antwoord #11 Gepost op: 23 Februari 2014, 19:08:09 »


Nu pas viel me op dat het ene meisje, wat zich voorstelde als Kaylin, een dikke trui aan had. Dat leek me erg warm. Opeens had ik oogcontact met het meisje dat zich nog niet had voorgesteld. Ik lachte verlegen naar haar terug, waarna ik snel mijn blik afwendde en weer naar de grond keek. Er zat best een grappig patroon in de tegels.
Het meisje waar ik oogcontact mee had gehad, heette Alia. Mooie naam. Ze sprak de woorden die ik dacht uit. Kaylin beantwoordde de vraag en eigenlijk was het best een goede reden. Maar het was wel Thailand, had je dan echt niet verwacht dat het daar warm was? Toen ze maar door bleef ratelen, besloot ik om op te kijken. Eigenlijk was het niet eens erg geweest dat ze maar bleef praten, zo was de stilte ten minste opgevuld. 'Ik denk dat er wel een zwembad is hier,' zei ik met mijn zachte stem.

De envelop in mijn handen was nog niemand opgevallen. Ik hield hem zo, zodat niemand hem meer zou kunnen zien. Waarom had ik die envelop gekregen? De anderen had ik niet met een envelop gezien. Mijn tanden plaatsen zich zonder pijn te veroorzaken in mijn onderlip. Peinzend staarde ik voor me uit. Het patroon van de tegels was toch wel erg bijzonder. Net zoals mijn schoenpunten. Die had ik nog nooit op zo'n manier bestudeerd.

Plotseling viel er een grote straal licht naar binnen. De deur was geopend. Ik keek op. Ze leek goed voorbereid op de reis naar Thailand te zijn. Ze droeg een zonnebril en hoed en haar kleding zag er niet heet uit, zoals dat van Kaylin er wel uit zag. Even vormden mijn lippen een lach door haar woordkeuze. Het was inderdaad heel warm buiten. 'Ik ben Michael,' stelde ik me nogmaals voor. Hoeveel mensen zouden er nog komen? Ik was benieuwd of de mensen een beetje aardig waren. Tot nu toe had ik geen negatieve dingen opgemerkt eigenlijk. Alleen de andere jongen was heel stil. Ach ja, zelf had ik eigenlijk ook alleen het hoognodige gezegd.

Er kwam een man binnen die meldde dat hij ons naar de kamers zou brengen. Wat zou ik daar aantreffen? Volgens de opgestuurde informatie was het allemaal best luxe. Maar eerst zien, dan geloven. Ik wilde me net in de richting van de man bewegen, toen de deur nogmaals openging. Een jongeman, wiens bril gelijk opviel, kwam binnen. Hij verontschuldigde zich voor het te laat komen. Hij kwam professioneel over. Zou hij hier de administratie regelen ofzo? Nee, dat leek me niet nodig. Hij stelde zich voor en legde de nadruk op de laatste letter van zijn naam. Zonder reden verscheen er voor een paar seconden een lach rond mijn lippen. Ik was blij dat ik hier naartoe was gekomen. De plek leek me uitermate geschikt voor een vakantie.

De man die ons naar de kamers wilde leiden, schraapte zijn keel nadat het meisje was uitgesproken. Hij opende de deur en verdween er doorheen. Mijn blik gleed even naar de andere mensen, benieuwd naar wie er als eerste zou volgen. Ik keek weer naar de deur en langzaam zette ik een stap.
Gelogd
Suki
Algemene moderator
Nieuweling
*****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 48


-Succes is a failure, turned inside out-


« Antwoord #12 Gepost op: 26 Februari 2014, 19:05:23 »"Hoi Jaimzz." lachte een jonge vrouw met een toon dat spottend klonk, maar niet onvriendelijk, "Goed dat je er toch nog bent, dan. Volgens mij wilde deze man net een rondleiding gaan geven." Ik lachte naar iedereen. Het was waarschijnlijk ook wel wat absurd om de nadruk zo groot te leggen op de Z. Ik had mezelf waarschijnlijk net omgedoopt tot Jaimzz. Maar goed, ik kwam hier ook om wat losser te zijn. "Ah, oké." zei ik daarna en richtte mijn blik op de man.

De man verdween door de deur. Iedereen twijfelde over wat ze moesten doen. Niemand wilde zich meteen bewegen leek het. Een andere man zette langzaam, was het onzeker, een stap naar de deur. Ik besloot ook om er rustig heen te 'stappen' en kwam ook langzaam in beweging. Mijn reiskoffers in mijn handen en de aktetas om mijn schouder.

Eenmaal door de deur heen gestapt kwam ik bij een lange gang aan. Het oogde net en luxe. Ik bewoog me wat makkelijker door de gang heen. Zwijgzaam sloeg de man een andere gang in. Daar kwam hij tot een stop. "De kamers bevinden zich hier. Op jullie bedden ligt een plattegrond. Dit gebouw is aardig groot, dus ga het niet alleen verkennen. Het is aan jullie zelf welke kamer jullie je toe-eigenen. Er is één kamer met drie en de rest heeft twee bedden." De man knikte en liep toen weg. Hmm, dacht ik bij mezelf.
Gelogd
Becca.
Miss RPG
Forumbeheerder
Nieuweling
******
Geslacht: Vrouw
Berichten: 43« Antwoord #13 Gepost op: 27 Februari 2014, 14:16:48 »


De jongen die zich had voorgesteld als Michael, zette de eerste stap naar de deur. Even keek hij nog achterom, misschien om te kijken of we hem wel zouden volgen. Jaimzz deed dat. Ik besloot om ook maar te volgen, mijn hutkoffer achter mij aan slepend. Waarom.. grmpf. Was. Dat. Ding. Zo. ZWAAR.?
"De kamers bevinden zich hier. Op jullie bedden ligt een plattegrond. Dit gebouw is aardig groot, dus ga het niet alleen verkennen. Het is aan jullie zelf welke kamer jullie je toe-eigenen. Er is één kamer met drie en de rest heeft twee bedden."
Ik bedacht me nu pas om mij heen te kijken. Hm, de gang waar we doorheen gelopen waren zag er wel redelijk uit. Het was tenminste schoon en ik was blij met de grote ramen. Ik hield er van als er veel licht naar binnen kon vallen.
Toen bedacht ik me dat er gedeelde kamers waren. Ik had eigenlijk gehoopt op mijn eigen stekkie, zodat ik niet tegen de rommel van anderen hoefde aan te kijken. Ach, misschien was dit ook wel beter voor de sociale cohesie. Ik wenkte naar de twee dames naast me. "Een kamer van drie, right? Hebben Alia en... jeetje, ik weet niet eens hoe je heet..." Met gefronste wenkbrauwen keek ik naar het meisje met het roze haar.
Gelogd
Cynthia
Algemene moderator
Nieuweling
*****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 8


« Antwoord #14 Gepost op: 27 Februari 2014, 19:02:46 »


De jongen die zich had voorgesteld als Jaimz, volgde de man als eerst. Met mijn spullen op mijn rug en in mijn handen liep ik er ook achteraan. De gang waar we in kwamen was lang. Mijn blik gleed door de ruimte heen. Het zag er luxe en best mooi uit.
Er volgde een andere gang. Plotseling stond de man stil. Ik kwam naast Jaimz te staan en luisterde naar wat de man vertelde. Kamers delen? Daar was niets over vertelt. Niet aan mij tenminste. Niet dat ik er een probleem mee had, ik vond het best gezellig. Maar wie wilde er nou een kamer delen met iemand die zo stil was als ik? Kort beet ik op mijn onderlip. Ik draaide me een beetje om en mijn blik ging langzaam van de een naar de ander. Het meisje - dat zich nog niet had voorgesteld viel me nu pas op - wilde volgens mij de driepersoonskamer delen met Alia en Kaylin. Zo klonk het soort van voorstel dan. Zou ik dan op een kamer komen met Jaimz? Of met de jongen die zich nog niet had voorgesteld? Nu moest er wel iemand alleen slapen, omdat we met z'n zessen waren. Of we moesten in tweetallen gaan slapen. Maar dan moest een vrouw met een man. Zouden de anderen daar bezwaar tegen hebben? Nou ja, het meisje had al voorgesteld om de driepersoonskamer te nemen, samen met de andere twee meisjes. 'Wil één van jullie alleen slapen?' vroeg ik zacht aan de jongens. Mijn blik ging van de een naar de ander.
« Laatste verandering: 28 Februari 2014, 21:21:15 door Cynthia » Gelogd
Pagina's: [1] 2Print 
« vorige volgende »
Ga naar: 


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by MySQL Powered by PHPPowered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!