Nieuws: Psych of Psycho? Je kunt beide spelen in de RPG Cerebrosus!
Solliciteren kan nu hier!
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
+  RPG
|-+  Personages
||-+  Personages
|||-+  .eiffuoC personagetopic.
« vorige volgende »
Pagina's: [1]Print
AuteurTopic: .eiffuoC personagetopic.  (gelezen 2623 keer)
.eiffuoC
Nieuweling

Berichten: 11« Gepost op: 17 Oktober 2010, 17:26:00 »

Naam: Dasha Ivanov          
Wezen: Mens
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 16
Lengte: 1.71
Kleur ogen: Groen
Kleur haar: Bruin
Opvallende uiterlijke kenmerken?: Dasha heeft een groot lidteken op haar voorhoofd in de vorm van een driehoek die ze aan niemand wilt zien, daarom dat ze er een pony voor heeft. Ze wilt niet dat mensen vragen gaan stellen. En ze heeft een beetje een gezicht als een kat, wat geen nadeel is, want heel veel mensen vinden het mooi. Ze heeft vooral kenmerken als een kat die je ziet in haar ogen.
Kledingstijl: Dasha heeft een beetje kakkerige kledingkeuze. Dat is medemogelijk gemaakt door haar ouders, die ongelofelijke kakkers zijn. Dasha weet niet beter.
Karakter: In het begin is ze een beetje arrogant en hoogwaardig tegen anderen omdat het haar zo geleerd is. Na een tijdje als Dasha je aardig vind begint ze al iets meer menselijker te doen.            
Achtergrond: Dasha is opgegroeid in een luxe familie. Aan Dasha werd discipline geleerd, maakte niet uit op welke manier, als het met slaan moest, dan moest het maar. Ze had privéschool thuis omdat haar ouders vrienden voor haar onnuttig vonden. Haar moeder is eigenlijk haar stiefmoeder, haar echte moeder is op een misteryeuze wijze om het leven gebracht door onbekende mannen. Dasha zelf weet dit niet omdat zij geheugenverlies heeft tot haar 7e jaar.
Overig: Dasha weet niet dat haar echte moeder gestorven is. Ze heeft geen broers of zussen. Dasha komt uit Rusland, maar spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Duits.              
Welke RPG: American High School
Signature:
« Laatste verandering: 4 November 2010, 20:46:51 door .eiffuoC » Gelogd

.eiffuoC
Nieuweling

Berichten: 11« Antwoord #1 Gepost op: 11 November 2010, 21:12:13 »

Naam: Nika Bonouvrie               
Wezen: Mens
Geslacht: Vrouw               
Leeftijd: 18                 
Lengte: 1.64                 
Kleur ogen: Blauw                 
Kleur haar: Blond
Opvallende uiterlijke kenmerken?: Heeft altijd een stralende witte lach met mooie witte rechte tanden
Kledingstijl: Nika kleedt zich altijd boers, dat komt omdat haar familie een boerderij had. Ze houdt niet echt van merkkleding, zolang kleding haar maar lekker zat vond ze het goed.                 
Karakter: Nika zegt altijd wat ze wil, of het beledigend is of niet, maar je kan haar nooit betrappen op een leugen, ze is zo eerlijk als het maar kan. Verder heeft ze wel een hart voor ieder levend wezen. Ze is extreem aardig tegen kinderen.                 
Achtergrond: Dit boerse meisje is opgegroeid met pit. Haar ouders waren extreme voorstanders voor vrede op aarde. Ze moest meehelpen met de ene protest tot de andere, samen met haar oudere broers en zussen. Nika is niet erg gehecht met haar broers of zussen, ze zijn veel te oud en wilden nooit veel voor haar doen. De leeftijden verschillen tot wel +20 jaar.                 
Overig: Heeft een extreme liefde voor kinderen.                 
Welke RPG: AA2375             
Signature:

Gelogd

.eiffuoC
Nieuweling

Berichten: 11« Antwoord #2 Gepost op: 13 December 2010, 15:03:03 »

Naam: Dori en Amber Nys (speekt; Neis, Nijs)            
Wezen: Mensen
Geslacht: Vrouwelijk            
Leeftijd: Beiden 16                
Lengte: Beiden 1.67                
Kleur ogen: Dori heeft groene ogen, Amber heeft zwarte ogen            
Kleur haar: Dori heeft blond haar, Amber heeft zwart haar  
Opvallende uiterlijke kenmerken?: Ze zijn een twee-eiige tweeling, maar ondanks dat is er geen verschil. Je kunt heel goed zien dat ze tweelingen zijn. Ze hebben beiden een tatto van 2 zwaluwen op hun pols. (Dori heeft hem links, Amber heeft hem rechts). Het moet een teken van vrijheid voorstellen en een teken dat zelfs twee verloren vogels elkaar vinden (dat zijn dus Dori en Amber). Btw, denk de neus piercing bij Amber weg, die heeft ze nu officieel niet ok :')
Kledingstijl: Beiden hebben ze een redelijk normale kledingstijl, gewoon een simpele spijkerbroek met een leuk t-shirt erboven en sneakers eronder          
Karakter: Dori en Amber zijn onafscheidelijk. Ze zijn zussen en beste vriendinnen. Je kunt ze nooit uit elkaar drijven. Alhoewel ze serieus zijn over zo'n onderwerp, houden ze wel van een lolletje. Ze vinden het leuk om mensen te plagen en te treiteren, ze hebben alleen niet vaak door dat ze er ook onbedoeld mensen mee pijn doen. Ze zeggen wat ze willen en nemen van iemand shit aan. Opvallend; In een panieksituatie blijven ze of erg rustig en kalm of krijgen en pretoogjes en gaan de brainstormen voor oplossingen en misschien zelfs actie ondernemen.              
Achtergrond: Dori en Amber hadden het niet breed als een kind. Haar moeder heeft Dori, Amber en de vader van Dori en Amber verlaten voor een rijkere echtgenoot. De vader van de twee kreeg psychische problemen en viel in depressie. Hij moest naar een gesticht en moest Dori en Amber alleen laten en dat had hij zichzelf nooit vergeven. De tweeling weet nu nog steeds niet of hij heeft overleeft in het gesticht of dat hij daar uit depressie is gestorven.
De tweeling moest het vaker alleen uitvechten op straat. Ze zijn menige gevechten ondergaan om te blijven overleven. Toen ze hoorden dat ze meegesmokkeld kunnen worden naar Amerika dachten ze geen moment langer na. Ze renden naar de inschrijfformulieren toe en zijn toegelaten.
Overig: Soms weten ze zonder te zeggen precies wat ze bedoelen. Ze kunnen heel goed en snel inschatten hoe een bepaald persoon in elkaar zit.            
Welke RPG: In handen van een handelaar.            
Signature:Gelogd

Pagina's: [1]Print 
« vorige volgende »
Ga naar: 


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by MySQL Powered by PHPPowered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!