Nieuws: Psych of Psycho? Je kunt beide spelen in de RPG Cerebrosus!
Solliciteren kan nu hier!
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Pagina's: 1 ... 8 9 [10]

 91 
 Gepost op: 28 Februari 2014, 21:16:18 
Gestart door Suki - Laatste bericht door Becca.
I'm in! Een kandidaat voor de psych side. Darciaaaa.
Your turn.

 92 
 Gepost op: 28 Februari 2014, 21:14:34 
Gestart door Cynthia - Laatste bericht door Becca.
Tadaaa, zie hier Collin Dawson, om jullie kerels een beetje te vergezellen. Wat d'ya think?


 93 
 Gepost op: 28 Februari 2014, 21:12:28 
Gestart door Becca. - Laatste bericht door Becca.
Naam: Collin Dawson
Leeftijd: 22
Lengte: 1,83
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Groenig
Andere opvallende uiterlijke kenmerken: Hij draagt een beachketting. Deze heeft hij van een klein meisje op een van zijn reizen gekregen, een meisje waar hij erg op gesteld was. Als hij zich alleen voelt of onzeker, geeft dit hem moed om weer door te gaan en dingen te beleven.
Kledingstijl: Collin is een beetje vervaald gekleed door het rondreizen. Uiterlijk is niet zijn prioriteit. Een oude polo of gewoon een shirt will do. Wel heeft hij als een echte hipster naast zijn backpack ook zijn mooie telefoon met oortjes mee om muziek te luisteren.
Karakter: Collin is gek op alles wat anders is. Hij houdt van mensen en culturen en vooral van rustig aan doen. Hij heeft een hekel aan stressen en vindt dat de wereld eens wat zou moeten relaxen en zich meer zou moeten focussen op wat het leven allemaal te bieden heeft. Mooie plekken, vreemde gebruiken en hete, stoffige straatjes zijn echt Collins ding. Hij houdt er van om hier en daar een grap uit te halen en heeft een hekel aan stijf gedoe. Echte rijkdom zit voor hem in kennis van het leven, in de natuur en in een lach.
Achtergrond: Collin is na zijn colleges het vliegtuig in gestapt en is vanaf dat moment niet meer thuis geweest. Hij trekt al tijden rond over de aarde en heeft zijn ogen uitgekeken. Naast dat hij reist met lokaal vervoer zoals driewielers, ezels, overvolle bussen, particuliere vliegtuigjes en soms gewoon te voet, blijft hij soms ook op een bepaalde plek om daar een tijdje te werken, zodat hij daarna weer echt een vlucht kan boeken. Het is niet zo dat Collin armoedig leeft, hij kan gewoon hostels boeken, omdat hij hier voor werkt. Hij vindt het puur gewoon leuk om een dagje mee te maken hoe de lokale bevolking leeft. Colin heeft zich nooit ingeschreven voor het project en wist ook helemaal niet van het bestaan af. Hij reisde puur toevallig eens langs het gebouw en besloot zijn neus eens om de hoek te steken....
Welke RPG: Strangers on Holiday
Signature:


Crappy geshopte picca, maar moest online want was pauper zonder PS op deze pc. emo

 94 
 Gepost op: 28 Februari 2014, 20:50:34 
Gestart door Becca. - Laatste bericht door Becca.
Naam: Darcia Aisling
Leeftijd: 29
Lengte: 1,65
Kleur haar: Zwart
Kleur ogen: Donkerbruin
Andere opvallende uiterlijke kenmerken: Darcia ziet er een beetje uit als een 'gospel' zuster. Ook is ze een beetje curvy en rondborstig.
Kledingstijl: Darcia draagt een spijkerbroek, met daarop haar witte doktersblouse/jas. Daarnaast draagt Darcia een simpele armband, verder geen sieraden. Schoenen zijn makkelijk om in te lopen, praktisch op haar werk.
Karakter: Darcia is een lieve vrouw die streeft naar rechtvaardigheid en komt vaak op het oog over als een vrome protestant die leeft om de lieve vrede te bewaren. Darcia wil inderdaad graag goed voor de wereld zijn, maar in haar bloed zit peper. Als iemand een draai om zijn oren heeft verdiend, als iemand eens de waarheid moet verteld worden of als iemand zich onbeschoft gedraagt, trekt Darcia haar mond open. Dan is het puur dat ze geen pollepel in haar hand heeft, maar dat beeld zou haar niet misstaan. Ook wanneer ze echt bang wordt, kan ze ineens zichzelf en de angst in haar gaan overschreeuwen. Dan is het makkelijker om boos te zijn, dan in angst weg te kruipen. Meestal zijn de mensen dan erg verbaasd en geschrokken, omdat ze dit niet aan zagen komen. Darcia is een heel daadkrachtige vrouw en staat stevig in haar schoenen. Dat moet ook wel in haar beroep. Toch is de lieve kant van Darcia niet weg te wuiven: ze is romantisch, kan stevig blozen en lijkt van binnen soms nog een lief schoolmeisje.
Achtergrond: Darcia is opgegroeid in een groot gezin, waar altijd veel in gebeurde. Hierdoor is ze een zelfstandige dame geworden die erg sociaal betrokken is. Banden met andere mensen zijn belangrijk voor haar en ze is erg empathisch, zeker voor mensen die huilen. Ze is altijd een van de oudste zussen geweest en zo komt het moederinstinct in haar naar boven. Darcia heeft zich nu in haar werk gestort, waar ze mensen wil helpen. Ze is nooit de juiste man tegen het lijf gelopen en heeft sinds haar 19e geen relatie meer gehad. Na de 'boyfriend-times' is ze dus nooit aan een echte toekomst met een man begonnen, hoewel ze dit stiekem wel zou willen en hier thuis graag een beetje over droomt. In haar werk heeft ze zich altijd het best gevoeld in de 'juf/moeder'rol. Ze kan best streng zijn en ze wil ook dat er naar haar geluisterd wordt, maar als een patiënt hulp nodig is slaat ze het liefst de armen om hem/haar heen.
Welke RPG: Cerebrosus
Signature:

 95 
 Gepost op: 27 Februari 2014, 19:03:28 
Gestart door Cynthia - Laatste bericht door Cynthia
Inge, je tweede personage is nog niet aangekomen. Laat je haar nog wel aankomen? (;

Ik weet ook niet zo goed waar we heen gaan met deze RPG. Ach ja, we zien wel toch?

 96 
 Gepost op: 27 Februari 2014, 19:02:46 
Gestart door Cynthia - Laatste bericht door Cynthia

De jongen die zich had voorgesteld als Jaimz, volgde de man als eerst. Met mijn spullen op mijn rug en in mijn handen liep ik er ook achteraan. De gang waar we in kwamen was lang. Mijn blik gleed door de ruimte heen. Het zag er luxe en best mooi uit.
Er volgde een andere gang. Plotseling stond de man stil. Ik kwam naast Jaimz te staan en luisterde naar wat de man vertelde. Kamers delen? Daar was niets over vertelt. Niet aan mij tenminste. Niet dat ik er een probleem mee had, ik vond het best gezellig. Maar wie wilde er nou een kamer delen met iemand die zo stil was als ik? Kort beet ik op mijn onderlip. Ik draaide me een beetje om en mijn blik ging langzaam van de een naar de ander. Het meisje - dat zich nog niet had voorgesteld viel me nu pas op - wilde volgens mij de driepersoonskamer delen met Alia en Kaylin. Zo klonk het soort van voorstel dan. Zou ik dan op een kamer komen met Jaimz? Of met de jongen die zich nog niet had voorgesteld? Nu moest er wel iemand alleen slapen, omdat we met z'n zessen waren. Of we moesten in tweetallen gaan slapen. Maar dan moest een vrouw met een man. Zouden de anderen daar bezwaar tegen hebben? Nou ja, het meisje had al voorgesteld om de driepersoonskamer te nemen, samen met de andere twee meisjes. 'Wil één van jullie alleen slapen?' vroeg ik zacht aan de jongens. Mijn blik ging van de een naar de ander.

 97 
 Gepost op: 27 Februari 2014, 14:34:22 
Gestart door Suki - Laatste bericht door Suki
*glipt stiekem binnen vanuit werk* Koffieeee koffieee

 98 
 Gepost op: 27 Februari 2014, 14:20:50 
Gestart door Suki - Laatste bericht door Becca.
*Doet deur open* Ha, Soek. Wil je wat drinken? Hoe is het met je?

 99 
 Gepost op: 27 Februari 2014, 14:19:04 
Gestart door Cynthia - Laatste bericht door Becca.
Ik weet het ook niet goed. Laten we eerst maar even settelen, dan zijn we in ieder geval wat 'vrijer'.

 100 
 Gepost op: 27 Februari 2014, 14:16:48 
Gestart door Cynthia - Laatste bericht door Becca.

De jongen die zich had voorgesteld als Michael, zette de eerste stap naar de deur. Even keek hij nog achterom, misschien om te kijken of we hem wel zouden volgen. Jaimzz deed dat. Ik besloot om ook maar te volgen, mijn hutkoffer achter mij aan slepend. Waarom.. grmpf. Was. Dat. Ding. Zo. ZWAAR.?
"De kamers bevinden zich hier. Op jullie bedden ligt een plattegrond. Dit gebouw is aardig groot, dus ga het niet alleen verkennen. Het is aan jullie zelf welke kamer jullie je toe-eigenen. Er is één kamer met drie en de rest heeft twee bedden."
Ik bedacht me nu pas om mij heen te kijken. Hm, de gang waar we doorheen gelopen waren zag er wel redelijk uit. Het was tenminste schoon en ik was blij met de grote ramen. Ik hield er van als er veel licht naar binnen kon vallen.
Toen bedacht ik me dat er gedeelde kamers waren. Ik had eigenlijk gehoopt op mijn eigen stekkie, zodat ik niet tegen de rommel van anderen hoefde aan te kijken. Ach, misschien was dit ook wel beter voor de sociale cohesie. Ik wenkte naar de twee dames naast me. "Een kamer van drie, right? Hebben Alia en... jeetje, ik weet niet eens hoe je heet..." Met gefronste wenkbrauwen keek ik naar het meisje met het roze haar.

Pagina's: 1 ... 8 9 [10]


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by MySQL Powered by PHPPowered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!